Incompany training

Wil je dat jouw team of organisatie overtuigend, onderscheidend, boeiend, helder en inspirerend leert presenteren? Dat kan! Speechcompany verzorgt incompany trainingen en biedt alle trainingen op maat aan. Zowel presentatietrainingen als de corporate Storytelling training. Vanaf 3 uur tot maximaal 3 dagen zijn er verschillende trajecten mogelijk.
Presentatie skills gaan met sprongen vooruit, men leert beter communiceren, luisteren, tot de kern komen, vanuit rust een presentatie opbouwen, maar ook levendigheid toevoegen, zodat zelfs het meest saaie onderwerp boeiend wordt. Bovendien werkt onze training enorm verbindend voor een team, het verhaal van uw organisatie wordt beter uitgedragen en daarnaast maken mensen op persoonlijk vlak groei door. Zeker als u voor een wat langer traject kiest.

Een incompany training is maatwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem contact op en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Corona protocol  
Speechcompany volgt hierbij de regelgeving van het RIVM op en houdt in de trainingen de 1,5 meter economie aan. Hierbij laten wij ons leiden door de richtlijnen van de NOBTRA (Nederlandse orde beroeps trainers).
https://nobtra.nl/corona-nieuws/protocol-veilig-trainen

Trainingsdata

Op aanvraag in te plannen. Schrijf je in en geef je persoonlijke voorkeur aan. Of neem telefonisch contact op 06-25261218
Speechen in coronatijd Scroll naar top