Individuele coaching

Een belangrijke speech of presentatie houden? Wij helpen je graag verder.
In onze individuele coaching sessies werken we aan de opbouw van je verhaal, de inhoud, een heldere kernboodschap en je krijgt presentatietechnieken aangereikt. Daarnaast werken we aan rust in je presentatie, attitude, oogcontact, lichaamstaal, ademhaling, klank. Want je presenteert niet alleen met woorden. Met lichaamstaal en het gebruik van de stilte zet je een boodschap kracht bij. Of doe je er juist afbreuk aan als je niet uitkijkt. Bewust worden van wat en hoe je doet, wat jij uitstraalt, daar begint alles mee. Door professionele feedback helpen wij je om jouw blinde vlekken te ontdekken, zodat je leert wat jouw valkuilen zijn. In onze coaching sessies maken we gebruik van verschillende communicatiemodellen, presentatietechnieken, de kracht van de Griekse retorica en de wetten van het theater.
Door samen te oefenen, oefenen en nog eens oefenen kan je verhaal indalen, kun je het jezelf eigen maken en aanscherpen, weet je de rode draad vast te houden. 
Zo leer je om jouw presentatie naar een hoger niveau te tillen, zodat je op cruciale momenten, spot on, overtuigend en inspirerend kunt presenteren.

 ‘Het nieuwe normaal.’ 

Geen probleem! Door onze achtergrond in de toneel- en filmwereld kunnen wij je uitstekend helpen hoe je voor de camera overtuigend, vloeiend en als een natuurlijk leider kunt presenteren. Hierbij werken we aan een sterke inhoud, je presentatie vaardigheden en de regie. Hoe maak je contact? Breng je jouw boodschap authentiek over? Hoe kun je inspireren, de aandacht vasthouden en de spanningsboog doortrekken naar het eind? Wat zijn de do’s en don’ts voor een camera? 

Na individuele coaching kun je:

  • Goed voorbereid jouw presentatie of speech houden
  • Staat jouw verhaal als een huis
  • Kun je authentiek en vanuit jouw magie met minder stress presenteren, improviseren en de regie houden

Jouw investering: 

v.a. € 175,- per uur excl. BTW
1,5 uur € 257,- excl. BTW 
2 x 1,5 uur € 510,- excl. BTW
3 x 1,5 uur € 750,- excl. BTW

Deze prijs is inclusief:
Training en trainingslocatie
Voorbereiding van de trainer
Na iedere sessie persoonlijke feedback
Koffie, thee, sap 
De handleiding ‘Vloeiend presenteren’ die je na afloop krijgt

Voor studenten geldt een ander tarief. Informeer naar de mogelijkheden.

Wil je individuele coaching op de werkvloer? Dat kan ook.
Vanaf € 275,- per uur excl. BTW

 

Corona protocol  
Speechcompany volgt hierbij de regelgeving van het RIVM op en houdt in de trainingen de 1,5 meter economie aan. Hierbij laten wij ons leiden door de richtlijnen van de NOBTRA (Nederlandse orde beroeps trainers).
https://nobtra.nl/corona-nieuws/protocol-veilig-trainen

Tevens is het mogelijk om online coaching te volgen. Informeer naar de mogelijkheden. 

Trainingsdata

Ontvang 10 tips om vloeiend of stressvrij te presenteren

Loading...
Scroll naar boven