Over Bente Jonker

Speechcompany is een klein bedrijf, een pareltje tussen alle grote oesters. Betrokken en deskundig, liefdevol confronterend, zodat mensen kunnen groeien en in hun kracht komen te staan.

Als een donderslag bij heldere hemel kwam alles tot stilstand. Was dat wat vanzelfsprekend was niet meer vanzelfsprekend. Was er een onzichtbare vijand, die ons allen terugworp op onszelf.
Corona. Een wereldwijde pandemie. In die stilte van onzekerheid, van thuis zitten, van geen trainingen meer kunnen en mogen geven of mensen kunnen helpen, werd het idee geboren om Speechcompany op te richten. 
Bente Jonker, die jarenlang met groot succes als hoofd trainer werkte onder de hoede van Roeland Schweitzer, besloot dat dit het moment was om het nest te verlaten en haar vleugels uit te slaan om haar eigen bedrijf te beginnen.

Met haar achtergrond als actrice, theatermaker, tekst-, toneel- en kinderboekenschrijfster, trainer, systemisch werken en moeder van een doof- en een horend kind weet zij als geen ander al haar kennis en expertise op het gebied van overdacht, communicatie en systemische patronen te bundelen.
Hierdoor kan zij mensen een enorme sprong vooruit helpen bij het presenteren en met het overwinnen van hun spreekangst.
Ze gelooft niet in trucjes. Het gaat in de trainingen over contact en verbinding maken, authenticiteit. Om met al je kwetsbaarheid in het licht te gaan staan. Hoe spannend dat ook is. Vanuit de mindset ‘dit ben ik en ik ben goed genoeg. Ik ga me niet beter voordoen, maar ik ga er ook niet onder zitten.’

“Te zijn of niet te zijn is het probleem…”
Onze grote Shakespeare schreef er al over.
Dus kun je zijn, in het moment, zonder op de troepen vooruit te lopen en in je hoofd al tien stappen verder te zijn, maar alles toe te laten in het hier en nu en je publiek meenemen in jouw verhaal, in jouw stilte, vanuit jouw kwetsbare onmetelijke kracht?
Daar gaat het over.

Onze missie is iedereen leren presenteren vanuit die kwetsbare kracht. Persoonlijk, maar ook zakelijk, overtuigend, inspirerend, spot-on, als een natuurlijk leider betoverend vanuit jouw magie. 

De afgelopen jaren heeft Bente als trainer fantastische resultaten mogen boeken.
Zowel bij bedrijven als individuen. Dat zie je terug in de prachtige feedback en reviews die ze o.a. op https://www.springest.nl/u/bente-jonker krijgt, waar haar score als trainer maar liefst een 9.8 is! 

Daarnaast werkt Speechcompany samen met  een klein team van gecertificeerde deskundige freelance trainers. Samen met hen verzorgt zij trainingen op maat.

Je bent van harte welkom op een van onze trainingen.

Ontvang 10 tips om vloeiend of stressvrij te presenteren

Loading...
Scroll naar boven